جزوه لبنیات دکتر احسانی
جزوه درس تکنولوژی شیر و فرآورده های آن (تکنولوژی لبنیات)
رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات 194
فایل PDF تایپ شده
جزوه فوق العاده کامل و مناسب کنکور ارشد و دکترا
جهت دانلود به سایت زیر مراجعه نمایید.
جزوه لبنیات دکتر احسانی
جزوه درس تکنولوژی شیر و فرآورده های آن (تکنولوژی لبنیات)
رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات 194
فایل PDF تایپ شده
جزوه فوق العاده کامل و مناسب کنکور ارشد و دکترا
جهت دانلود به سایت زیر مراجعه نمایید.