سایت جامع کتاب, جزوه, سمینار, مقالات, https://landsun.ir/

با یادگیری از گزارشات آماده مسیر را کوتاه تر کنید.

با یادگیری از گزارشات آماده مسیر را کوتاه تر کنید.

پژوهشگران گرامی جهت دانلود محصولات مورد نظر خود به سایت لندسان مراجعه نمایید.

http://LandSun.ir/

تلگرام: landsun2021@
اینستاگرام: landsun.ir

    آزمایش PH یک آزمایش سریع برای کنترل کهنگی آرد می باشد و یا برای کنترل افزودنیهای مثل جوش شیرین در نان استفاده می شود . در حالت عادی PH حدود 2/6-1/6 است ، اما چنانچه آرد فاسد شده باشد  PH آن کم میشود .

 

روش اندازه گیری PH : ( استاندارد ملی ایران شماره 37 )

الف /  وسایل مورد نیاز

1- دستگاه PH متر

ب / روش کار

10 گرم نمونه را با 100 میلی لیتر آب مقطر تازه جوشیده شده کاملا مخلوط نموده بگذارید ته نشین گردد سپس بدون صاف کردن PH محلول فوقانی را وسیله PH متر الکتریکی که قبلا با توجه به PH محلول با محلول بافر تنظیم شده است تعیین نمائید . 

فودکام

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">