جزوه شیمی و فناوری غلات دکتر کدیور
رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات 199
فایل PDF
جزوه فوق العاده کامل و مناسب کنکور ارشد و دکترا
فصل اول-ساختمان غلات 4
فصل دوم-اصول نگه داری غلات 23
فصل سوم- ذخیره سازی در سیلو 35
فصل چهارم-ترکیب شیمیایی غلات 47
فصل پنجم-فرآوری غلات (برنج، یولاف، جو و ذرت) 95
فصل ششم-تهیه آرد از گندم (اصول آسیاب گندم) 110
فصل هفتم- تهیه نان از آرد گندم 127
فصل هشتم-ارزیابی آرد و خمیر 147
فصل دهم-گندم نرم و فراورده های آن 178
فصل یازدهم-لب چره ها (snack) 190
فصل دوازدهم-محصولات 193 pasta
جهت دانلود به سایت زیر مراجعه نمایید.