سایت جامع کتاب, جزوه, سمینار, مقالات, https://landsun.ir/

با یادگیری از گزارشات آماده مسیر را کوتاه تر کنید.

با یادگیری از گزارشات آماده مسیر را کوتاه تر کنید.

پژوهشگران گرامی جهت دانلود محصولات مورد نظر خود به سایت لندسان مراجعه نمایید.

http://LandSun.ir/

تلگرام: landsun2021@
اینستاگرام: landsun.ir

عنوان: جزوه آزمایشگاه کنترل کیفیت آرد و گندم

این جزوه شامل وسایل و دستگاه، و روش های آزمون مورد نیاز برای آزمایشگاه کارخانه های آرد می باشد. همچنین تمامی وسایل و دستگاه ها با شکل آنها توضیح داده شده است.

مشخصه هایی که اگر فایل شما دارد ذکر کنید بهتر است:
فهرست مطالب
قوانین کار و ایمنی در آزمایشگاه:

شناسایی و کارکرد با تجهیزات آزمایشگاهی

ترازوی آزمایشگاهی

هم زن شیشه­ای

ارلن مایر

قیف بوخنر

بالن ژوژه یا بالن حجمی

و...

محلول­سازی در آزمایشگاه

ساخت محلول­ها با غلظت­های مختلف

اهمیت کنترل کیفیت

انجام آزمون های کیفی:

افت گندم

و....

سدیمانتاسیون یا زلنی و روش آزمون

اندازه گیری فعالیت آنزیمی (فالینگ نامبر)

اندازه گیری فعالیت آنزیمی قارچی (فالینگ نامبر)

اندازه گیری میزان گلوتن به روش دستی و دستگاهی

دستگاه هکتولیتر سنج

اندازه گیری رطوبت  (Moisture)

اندازه گیری pH

اندازه گیری چربی  (Fat)

اندازه گیری اندیس پراکسید (Peroxide)

اندازه گیری اسیدیته (Acidity)

و ....

تعداد صفحه : 86
فایل Word & PDF

جهت دریافت فایل به لینک زیر مراجعه نمایید:

https://landsun.ir/checkout?vid=3

فودکام

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">