عنوان: جزوه آزمایشگاه کنترل کیفیت آرد و گندم
این جزوه شامل وسایل و دستگاه، و روش های آزمون مورد نیاز برای آزمایشگاه کارخانه های آرد می باشد. همچنین تمامی وسایل و دستگاه ها با شکل آنها توضیح داده شده است.
مشخصه هایی که اگر فایل شما دارد ذکر کنید بهتر است:
فهرست مطالب
قوانین کار و ایمنی در آزمایشگاه:
شناسایی و کارکرد با تجهیزات آزمایشگاهی
ترازوی آزمایشگاهی
هم زن شیشهای
ارلن مایر
قیف بوخنر
بالن ژوژه یا بالن حجمی
و...
محلولسازی در آزمایشگاه
ساخت محلولها با غلظتهای مختلف
اهمیت کنترل کیفیت
انجام آزمون های کیفی:
افت گندم
و....
سدیمانتاسیون یا زلنی و روش آزمون
اندازه گیری فعالیت آنزیمی (فالینگ نامبر)
اندازه گیری فعالیت آنزیمی قارچی (فالینگ نامبر)
اندازه گیری میزان گلوتن به روش دستی و دستگاهی
دستگاه هکتولیتر سنج
اندازه گیری رطوبت (Moisture)
اندازه گیری pH
اندازه گیری چربی (Fat)
اندازه گیری اندیس پراکسید (Peroxide)
اندازه گیری اسیدیته (Acidity)
و ....
تعداد صفحه : 86
فایل Word & PDF
جهت دریافت فایل به لینک زیر مراجعه نمایید:
https://landsun.ir/checkout?vid=3