• بهترین در درمان کم خونی و پلاکت پایین
• تصفیه کننده ی خون و تنظیم فعالیت های کبدی
• درمان گرگرفتگی و بدخلقی ناشی از علائم یائسگی
• حاوی مقایدر بسیار کمی کالری و ویتامینهای A ، C ، تیامین، ریبوفلاوین و نیاسین
• آرامبخش اعصاب
• مفید در درمان افسردگی
• آنتی اکسیدان قوی(ضد سرطان)
• مفید در مانع شدن از بروز چین و چروک زودرس در پوست
• پیشگیری از پوکی استخوان و بیماری های قلبی
طرز تهیه جوانه شبدر:
برای تهیه جوانه شبدر ابتدا ۱۰۰ تا ۲۵۰ گرم دانه شبدر را پاکسازی و شستشو کرده در ظرف آبی خیس کرده و در جای خنک و دور از نور زیاد گذاشته و روزانه یک تا دو بار آب آن را عوض کنید ، پس از حدود دو روز خیس بودن آنها داخل آبکش ریخته و دستمالی مرطوب روی آنها قرار دهید و سطح دستمال را مرطوب نگاه دارید و این عمل را تا تا زمانی که جوانه سر از پوسته دانه بیرون بزند ادامه دهید، اگر مراقبت های لازم را انجام دهید ظرف ۳ الی ۵ روز با توجه به نوع دانه جوانه ها آماده میگردد بعد از اینکه جوانه آماده شد در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید .
جوانه شبدر
روش مصرف:
• روش اول : یکی از روشهای استفاده به این صورت است که می توانید جوانه تازه را هر وعده یک قاشق مرباخوری بعد از اینکه خوب جویده شد میل کنید.
• روش دوم : هر زمان سالاد تهیه میکنید مقداری از آنرا به سالاد اضافه و نوش جان کنید.
• روش سوم : جوانه شبدر را پس از خشک کردن آسیاب کنید واز آن به همراه سبزیجات و سایر جوانه ها سوپ جوانه تهیه کنید که فوق العاده پر خاصیت میباشد.
منبع: دکتر محمد حسین حداد خداپرست