برای اندازه گیری مقاومت حرارتی نمونه ها از دستگاه رنسیمت در دمای 110 درجه سانتیگراد و مقدار 2/5 گرم نمونه استفاده می شود. روش رنسیمت محصولات ثانویه حاصل از اکسیداسیون روغن ها و چربی ها (شامل آلدئید ها، کتون ها و اسید) را اندازه گیری می نماید و روشی است که بر مبنای آن می توان پایداری اکسیداتیو روغن ها را پیش بینی کرد. در این روش از شرایط تشدید کننده اکسیداسیون مثل دمای بالا و جریان هوا استفاده می شود. جریانی از هوا از محل واکنش اکسیداسیون به سل محتوی آب مقطر هدایت شده و ضریب هدایت الکتریکی آب اندازه گیری می گردد. مدت زمانی که از لحظه شروع تا نقطه صعود ناگهانی هدایت الکتریکی طول می کشد تحت عنوان زمان پایداری یا دوره القا نامیده می شود.