سایت جامع کتاب, جزوه, سمینار, مقالات, https://landsun.ir/

با یادگیری از گزارشات آماده مسیر را کوتاه تر کنید.

با یادگیری از گزارشات آماده مسیر را کوتاه تر کنید.

پژوهشگران گرامی جهت دانلود محصولات مورد نظر خود به سایت لندسان مراجعه نمایید.

http://LandSun.ir/

تلگرام: landsun2021@
اینستاگرام: landsun.ir

معیارهای کیفی عمومی و مشترکی که اغلب برای ارزیابی کیفی سمولینا مورد استفاده قرار می‎گیرند عبارتند از :

رطوبت(%)

دانه‎بندی

شمارش نقاط تیره

درجه رنگ

مقدار شن و سنگریزه(%)

مقدار خاکستر(%)

مقدار پروتئین(%)

کیفیت پروتئین

فعالیت آمیلازی بر اساس تست فالینگ نامبر(ثانیه)

خلوص طبقه گندم(درصد گندم‎های دوروم)

 

اگرچه ویژگی‎های سمولینای مطلوب برای تولید فراورده‎های پاستا از یک تولید کننده به تولید کننده دیگر متفاوت است. تفاوت عمده بین سمولینای گندم‎های نرم و سخت در کمیت و کیفیت گلوتن موجود در ساختار آنها می‎باشد. گلوتن مناسب برای فراورده‎های پاستا باید قوی بوده و در عین حال قابلیت ارتجاعی یا کشش‎پذیری آن نسبت به گلوتن مخصوص نان کمتر باشد.

فودکام

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">