سایت جامع کتاب, جزوه, سمینار, مقالات, https://landsun.ir/

با یادگیری از گزارشات آماده مسیر را کوتاه تر کنید.

با یادگیری از گزارشات آماده مسیر را کوتاه تر کنید.

پژوهشگران گرامی جهت دانلود محصولات مورد نظر خود به سایت لندسان مراجعه نمایید.

http://LandSun.ir/

تلگرام: landsun2021@
اینستاگرام: landsun.ir

طبق استاندار ملی شماره 213 

میزان 20 گرم نمونه که به طول حدوداً 8 سانتی­ متر شکسته شده و در ظرف فلزی استوانه­ای با حجم 1 لیتر که دارای 500 میلی لیتر آب مقطر در حال جوش بود ریخته و به مدت 15 دقیقه جوشید تا زمانی که نقاط سفید رنگ در بخش مرکزی پاستا از بین رفت، سپس پاستا در بشر 500 میلی لیتری که قبلاً به وزن ثابت رسیده و توزین شده بود، آبکشی شد (آب محتوی بشر جهت آزمون اندازه­گیری درصد کل مواد جامد در آب پخت مورد استفاده قرار خواهدگرفت). پاستا داخل آبکش با 50 میلی لیتر آب سرد آبکشی شده و در فاصله زمانی 5 ثانیه 3 بار تکان داده شد سپس در پلیتی که قبلاً به وزن ثابت رسیده بود توزین شد.

وزن محصول بعد از پخت از فرمول ذیل محاسبه می­شود :

                                                                                                                  A - B =c

که در آن:

A وزن پلیت حاوی نمونه (g)

B وزن پلیت خالی (g)

C وزن نمونه بعد از پخت (g)  می­­باشد.

فودکام

نظرات  (۱)

سلام وقت بخیر ممنون از سایت نسبتا خوبتون .لطف می فرمایید راجب ازمون مزن بعد از بخت توضیح دهید که اگر عدد بیشتر از حد استاتدارد یا کمتر باشد به چه معناست و کارشناس چه سرنخی از کیفت تولید میگیرد ؟ 

و همچنین نتیجه آزمون موتد جامد کل برای آن چه مفهموم کیفی دارد ؟

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">