میزان 20 گرم نمونه پاستای تولید شده را درون بشری که دارای 400 میلیلیتر آب در حال جوشیدن بود ریخته و با میله شیشهای هر چند وقت یکبار هم زده شد. مدت زمان پخت مناسب از زمان ریختن پاستا تا وقتی که لکه سفید در بخش مرکزی پاستاها از بین برود اندازه گیری شد که با له کردن نمونه در هر 30 ثانیه یک بار بین دو صفحه شیشهای مشخص گردید، سپس پاستا را در بشر 500 میلی لیتری که قبلاً به وزن ثابت رسیده و توزین شده بود، آبکشی شد (آب محتوی بشر جهت آزمون اندازهگیری درصد کل مواد جامد در آب پخت مورد استفاده قرار خواهدگرفت).