سایت جامع کتاب, جزوه, سمینار, مقالات, https://landsun.ir/

با یادگیری از گزارشات آماده مسیر را کوتاه تر کنید.

با یادگیری از گزارشات آماده مسیر را کوتاه تر کنید.

پژوهشگران گرامی جهت دانلود محصولات مورد نظر خود به سایت لندسان مراجعه نمایید.

http://LandSun.ir/

تلگرام: landsun2021@
اینستاگرام: landsun.ir

میزان 20 گرم نمونه پاستای تولید شده را درون بشری که دارای 400 میلی‎لیتر آب در حال جوشیدن بود ریخته و با میله شیشه‎ای هر چند وقت یک‎بار هم زده شد. مدت زمان پخت مناسب از زمان ریختن پاستا تا وقتی که لکه سفید در بخش مرکزی پاستاها از بین برود اندازه گیری شد که با له کردن نمونه در هر 30 ثانیه یک بار بین دو صفحه شیشه‏ای مشخص گردید، سپس پاستا را در بشر 500 میلی لیتری که قبلاً به وزن ثابت رسیده و توزین شده بود، آبکشی شد (آب محتوی بشر جهت آزمون اندازه‎گیری درصد کل مواد جامد در آب پخت مورد استفاده قرار خواهدگرفت).

فودکام

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">