یکی از تقلبات احتمالی کره مخلوط کردن آن با روغنهای نباتی است که البته تشخیص آن نیاز به تجربه و دقت بیشتری دارد و همچنین اضافه کردن آب در آن به منظور افزایش وزن میباشد. عدهای از متقلبین برای بالا بردن وزن کره مقداری آب و یا آب با کازئین «جاذب رطوبت» و نمک به آن اضافه میکنند، بدین ترتیب که آب نیمگرم را با کره مالش میدهند و یا آب را با کره در دستگاه مخلوط کرده بدین ترتیب مقدار آب کره گاهی از 20 درصد تا 40 درصد افزایش مییابد. بدین ترتیب وزن آب و کازئین و نمک به وزن کره اضافه میشود و از مقدار چربی آن کاسته میشود، بنابراین مطمئنترین راه مصرف محصولات لبنی استفاده از فرآوردههای پاستوریزه یا استریلیزه آن میباشد.