سایت جامع کتاب, جزوه, سمینار, مقالات, https://landsun.ir/

با یادگیری از گزارشات آماده مسیر را کوتاه تر کنید.

با یادگیری از گزارشات آماده مسیر را کوتاه تر کنید.

پژوهشگران گرامی جهت دانلود محصولات مورد نظر خود به سایت لندسان مراجعه نمایید.

http://LandSun.ir/

تلگرام: landsun2021@
اینستاگرام: landsun.ir

دریافت
عنوان: بررسی انتشار گازهای گلخانه ای در تولید ماکارونی
حجم: 553 کیلوبایت

هدف از انجام این مطالعه، بررسی انتشار گازهای گلخانه ای در مراحل تولید ماکارونی می باشد. در این راستا، اطلاعات مورد نیاز از مراحل مختلف تولید گندم دوروم و اطلاعات خاکشناسی از سه استان عمده تولید کننده، اطلاعات حمل و نقل و کارخانه تولید ماکارونی جمع آوری گردید. اطلاعات جمع آوری شده با استفاده از نرم افزار SimaPro و با بهره گیری از پایگاه داده های Ecoinvent و با استفاده از روش پتانسیل گرمایش جهانی 111 ساله مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و گازهای گلخانه ای مراحل مختلف تولید محاسبه گردید. برای محاسبه میزان انتشار حاصل از تغییرکاربری زمین، از اطلاعات مکانی مزارع مورد بررسی با استفاده از روش EPIC استفاده گردید. بر اساس نتایج به دست آمده میزان کل 2 کیلوگرم معادل دی اکسیدکربن محاسبه شد و انتشار گازهای / انتشار گازهای گلخانه ای تولید یک کیلوگرم ماکارونی 44 گلخانه ای حاصل از تغییر کاربری زمین و مصرف سوخت عملیات کشاورزی بیشترین تاثیر را در میزان کل پتانسیل گرمایش جهانی دارا بودند.

فودکام

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">