عنوان: آزمایشگاه صنایع لبنی. مدرس آزاده صیادی
رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات 20
فایل PDF
عنواین
نمونه برداری از شیر
تعیین pH شیر
آزمایش جوش
آزمایش الکل
اندازه گیری دانسیته ویا مخصوص شیر
آزمایش احیا متیلن بلو
آزمایش تشخیص آنتی بیوتیک در شیر
روش تخمیر
استفاده از کیت ها و شناساگرها
اندازه گیری چربی شیر و ماست به روش ژربر
اندازه گیری پروتئین شیر
اندازه گیری سینرزیس یا میزان آب اندازی ماست
مشاهده باکتری های ماست
عوامل موثر بر لخته شدن شیر
دانلود در سایت زیر: